top of page
  • Writer's pictureTiina Kaukvere

Üks aasta

Olen mõned aastad kirjutanud oma mõtteid päevikusse. Aeg-ajalt, kui tuleb tuju. Vahel on neid hea lehitseda ja avastada, et kirja pandud unistused saavad enamasti teoks. Tuleb julgelt unistada (kirjutan siia, et ma ise ära ei unustaks). 2018 - üks ilus aasta minu elus.Väljavõtteid 11. detsember 2016  Enya Orinoco Flow tekitab minus suurt reisikihku.  From Bissau to Palau in the shade of Avalon. From Fiji to Tiree and the isles of Ebony. From Peru to Cebu, feel the power of Babylon. From Bali to Cali, far beneath the Coral Sea. Võtan reisikoti, oma hingesugulase ja lähen maailma avastama. Tahaks hingesugulast leida. 

17. september 2017 Ostsin lõpuks lennupileti Balile. Olen viimaks päris oma kodus, mille ehitamisele aitas kogu perekond kaasa. Aitäh neile! [...] Otsustasin pühapäeval puhata, magada, vedeleda. Uni oli raske, stressist vist. Aga unes nägin, et läksin reisile. Vist Itaaliasse. Poolunes mõtlesin, et olen selle ära teeninud küll, hakkasin kohe ärgates surfama reisipakkumisi. Mõtlesin, et võib emaga tema koolivaheajal kuhugi minna. Silma hakkas aga pakkumine Balile. See on mu ammune unistus, tundub spirituaalne. Lappasin meditatsioonilaagreid ja mõtlesin minna üksi. 

13. november 2017 Vaatasime Oliveriga filmi ühe paari reisist. See oli tülisid täis, emotsionaalne, hirmus. Aga filmi lõpuks mõtlesime, et Oliver võiks ju ka Balile tulla! Hahahaha! Ma ise pakkusin selle välja. Hirmus!


2018. aasta algus Balil

(kuhu ma lõpuks läksin ikkagi laheda seltskonna ja... oma hingesugulasega)


13. november 2016 Vaatasime laupäeval Tõnisega Tuuli saadet "Meie aasta Austraalias". Tekkis suur soov veeta aasta sarnaselt. Kuidagi kõigesti vaba tunne tekkis, tahaks minna! Kui ma poole aasta pärast oma korteriehitusega ühele poole saan, siis sõidan Maku ja Chrisi juurde Perthi. Eks näeb, kuhu see idee edasi areneb. 

16. november 2017 Nüüd on meil ka Austraalia lennupilet ostetud. 

9. veebruar 2018 Naljakas moment, tõeks saanud unistus. Olen väsinud, aga rõõmus. Kuulan Enya Orinoco Flowd. Olen Austraalia lennukis. Mäletan, kuidas umbes aasta tagasi unistasin sellest, kuidas praegu kõik on. Bali oli imeline! Tunnen end armastatuna ja hoituna. Ma isegi ei suuda praegu neid muljeid siia kirja panema hakata. Teen seda hiljem. Aga unistasin aasta tagasi reisimisest Balile, Austraaliasse. Kuulasin Enyat. 

10. veebruar 2018 Olen üke pika aja Maku ja Chrisi kodus South-Perthis. Anks ja Jaan jalutavad, Toomas luusib kuskil ringi. Üksi on vahest ka hea olla. 


17. veebruar 2018 Täna oli vahva päev! SUPisin esimest korda. Käisime kõik Swan Riveril. Kellelgi polnud plaanis ujuma minna, aga lõpuks olid kõik märjad. Jaan lükkas mind vette, Marin kukkus ise, Chris lükkas Angela ning poisid ja lapsed läksid lõpuks ise. Minu emotsionaalne perekond!

Austraalia 2018

8. juuli 2017

Mulle tundub, et minu eesmärgid pole päriselt paigas, et kuhu ma omadega jõuda tahan. Parem on need kirja panna, siis on lihtsam neid endaga hoida. Tahan olla enesekindel, julgeda välja öelda oma arvamust ja näidata välja oma tundeid ja vajadusi. Tahan olla mina ise nagu ma olen - empaatiline, emotsionaalne, südamlik, aus, sõbralik, armastav. 

1. oktoober 2017 Praegu plaanin ikkagi raamatut kirjutada. Mõtlen sellele iga päev. Seni kirjutan lugusid edasi, et mõte kinni ei jääks.  1. november 2017 Olen veidi purjus ja väsinud, aga tahan siia kirjutada ühe tähtsa asja. Ma ei taha midagi elus teha hirmust! Tahan teha asju südamest! 11. detsember 2017 Kui ma aastale tagasi mõtlen, siis on mul ainult tänulik olla! Minu kodu, töö, pere. Olen õnnelik inimene.  26. veebruar 2018 Võiksin hakata kirjutama oma eneseotsingutest blogi?  9. aprill 2018 Mulle hakkab enam tunduma, et tean, mida tahan - loomingulist vabadust!


Kodu ja ümbrus 2018


106 views0 comments

Recent Posts

See All

Pojale

Comments


bottom of page